Aanleveren van items

Template

Aanleveren-0.3 (sketch bestand)

Meta informatie

Logo

Bestandsnaam: logo.svg

Icon

Tegenwoordig hebben de verschillende systemen, iOS, Android, Windows etc allemaal verschillende maten iconen nodig. Deze verschijnen bijvoorbeeld op de homescreens.
Afmeting: 512x512px

WordPress theme screenshot

Afbeelding die in WordPress zichtbaar is en de template weergeeft.
Bestandsnaam: screenshot.png
Afmeting: 1200x900px

Fonts

Om het font in ontwerpen te kunnen zien is de desktop versie nodig. Om het font in websites te tonen is een webkit of een weblink noodzakelijk.

Weblinks: https://typekit.com https://www.google.com/fonts http://myfonts.com

Kleuren

Een kleuren overzicht zodat er geen afwijking in de kleuren kan ontstaan.

Ontwerp

Typografie

Een overzicht van alle typografie stijlen. Bijvoorkeur in een Sketch document. In een Photoshop of Illustrator bestand is ook goed echter dan moeten er duidelijke maten en font grootte, regelafstanden etc bij vermeld worden.

Minimale stijlen

Bij een responsive layout graag een layout en styles voor alle breakpoints.

Bestandsnamen